Domotica

De technologie staat niet stil. Dit ondervinden we zeer sterk in de wereld van de elektrotechniek. Domotica kent de laatste jaren een enorme opmars. Meer en meer mensen kiezen voor een gepersonaliseerde installatie, een installatie op maat van de klant in een meestal zeer strak design. Domotica maakt het mogelijk om te werken met tal van functies die je je in een standaardinstallatie niet kan indenken. Enkele voorbeelden zijn de "alles-uit-knop", sfeerbediening, een paniekknop, licht- en temperatuurgevoelige schakelingen tot zelfs een automatische herhaling van uw handelingen wanneer u op vakantie bent.

Wij bieden u twee mogelijkheden aan voor uw domotica-installatie.

KNX is een domoticastandaard met meer dan 250 toeleveringsbedrijven. Hier wordt gewerkt met een decentraal systeem wat betekent dat de intelligentie verdeeld is over alle apparaten. Een zeer betrouwbaar systeem dat enkel kan geplaatst worden door KNX/EIB-partners. De mogelijkheden en toepassingen zijn eindeloos. Meer info kan je vinden op www.knx.be

Loxone: "Smart up your home" Dit is een domoticasysteem dat voor een betaalbare prijs uw woning kan omtoveren tot een intelligent huis anno 2013.
Het is een stand-alone systeem dat rechtstreeks gekoppeld is aan uw privénetwerk. Hierdoor kan je met uw smartphone of tablet uw volledige woning bedienen, controleren en eventueel ook visualiseren.
Neem zeker eens een kijkje op www.loxone.com


Enkele realisaties in beeld

project kinderpaneet
project kessel-lo
Project Tremelo


Recente realisatie

project kinderpaneet

Contact

Vermaelen & Demuynck bvba
Beukepleinbaan 26
3111 Wezemaal

t +32 (0)16 29 71 34
f +32 (0)16 29 71 35

info@v-en-d.be